ANNONS:
ANNONS:

Division 5 mellersta

Slaget om Herrljunga kommun kryddat med Säven/Hol. Där har ni vårt deltagande i mellersta femman.

Toppen: Södra Ving föll på målsnöret i fjol och har nu breddat truppen något. Gällstad kvalade sig ner från fyran och bör vara med i toppen, där jag även tror att degraderde ENV håller till.

Botten: Rångedala brukar pendla mellan femman och sexan och nu tror jag det är dags igen. Tomten vann sexan i stor stil och är svårbedömt, men jag hoppas att Herrljunga kan hålla även Tomten bakom sig i kampen runt kvalstrecket.

Med lokala ögon: Säven/Hol har hade det lite motigt under de tidiga träningsmatcherna och Krabbes 42 mål är givetvis svåra ett ersätta. Dessutom tror jag att toppen är något bredare i år, och min känsla är att Per Krantz gäng behöver få till en riktig fullträff för att återigen slå sig in på topp tre.

För de övriga två lagen tror jag det är undre halvan som gäller. HSK kvalade i fjol och det är rimligt att det blir en liknande placering även nu under 2020. Annelund håller jag som något mer stabilt, och de borde ta sina poäng utan att känna kvalkniven mot strupen på samma sätt som grannen.

 1. Södra Ving
 2. Gällstad
 3. Edsvära/Norra Vånga
 4. Säven/Hol
 5. Valtorp
 6. Grolanda/Floby
 7. Annelunds IF
 8. Tvärred/Vegby
 9. Borgunda IK
 10. Herrljunga SK
 11. Tomten
 12. Rångedala

Lämna en kommentar