ANNONS:
ANNONS:

Division 5 västra

Mjörn och Östadkulle handlar det om i dagens avsnitt av Vårtipset.

Toppen: Sjuntorp ramlade ur fyran på målskillnad och är säkert revanschsuget i år. Men jag sätter ändå IFK Trollhättan, som var tvåa i fjol, allra överst i tipset.

Botten: Trollhättans IF kvalade sig kvar i höstas medan Gånghetster/Målsryd kvalade sig upp från sexan. Där har ni min bottenduo, men jag befarar att även Östadkulle får kriga i botten tillsammans med Främmestad som ramlade ur fyran med dunder och brak i höstas.

Med lokala ögon: Mjörn gjorde ett bra 2021 och nu är Gunnar Torstensson ny på tränarposten. Försäsongen har som brukligt varit lite upp och ner, men jag tror ändå att det finns rutin, hårdhet och vinnarskallar tillräckligt för att lösa en mittenplacering.

Östadkulle tog femman med storm i fjol under Niclas Springhs ledning. Nu är det Per Krantz vid rodret, och det har hänt en del i truppen. Andra året på en högre nivå kan vara svårt, men jag hoppas att ÖSK klarar av att etablera sig i femman. Jesper Lindberg är en viktig pjäs mellan stolparna, men det krävs att fler kliver fram och visar vägen om det ska bli bättre än den niondeplats jag placerar ÖSK på.

  1. IFK Trollhättan
  2. Sjuntorp
  3. Edet
  4. Trollhättans Syrianska
  5. Wargön
  6. Mjörn
  7. Töllsjö
  8. Lödöse/Nygård
  9. Östadkulle
  10. Främmestad
  11. Gånghester/Målsryd
  12. Trollhättans IF

Lämna en kommentar