ANNONS:
ANNONS:

Division 6 Alingsås

Alingsåssexan är en till stora delar lokal uppgörelse. Hela fem lokala gäng håller till här.

TOPPEN: Tror på en lokal uppgörelse mellan Östadkulle och Mjörn där Töllsjö tar rollen som främsta utmanare.

BOTTEN: Här tror jag vi ska slippa lokala lag på de allra sista platserna. Savana, Sjövik och Borgstena tycker jag att alla våra gäng borde kunna hålla bakom sig.

MED LOKALA ÖGON: ÖSK har inte förstärkt sedan degradering i fjol men det finns ändå en rutin och hårdhet i detta ÖSK som jag tror kommer att räcka ganska långt. Mjörn har å sin sida förstärkt och breddat truppen och allt annat än topp två ses nog som ett misslyckande. Det jag sätter ett frågetecken för är om Mjörn som förening är mogen att ta klivet upp i femman. Där tror jag ÖSK har det bättre förspänt, och har också vägt in det i mitt tips.

I mittenskicktet av tabellen tror jag att Södra Härene och Hemsjö kommer att hålla till. De har i princip samma manskap som tidigare men kommer troligen svaja mycket i prestationer beroende på vilka som är tillgängliga och vilka som är på spelhumör. Med de förutsättningarna är det svårt att utmana på allvar i toppen i det långa loppet.

Frisco har breddat sin trupp ytterligare och borde kunna ta fler än fjolårets 14 poäng. Lyckas man med det kan man kanske till och med bli bättre än den 8:e plats jag tippar dem på.

 1. Östadkulle
 2. Mjörn
 3. Töllsjö
 4. Borås GIF
 5. Södra Härene
 6. Hemsjö
 7. Hedared
 8. Frisco
 9. Borgstena
 10. Sjövik
 11. Savana

Lämna en kommentar