ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 BORÅS

Hemsjö och Mjörn åker i år mot Borås. Därför passar vi i dag på att tippa Boråssexan.

Både Mjörn och Hemsjö har breddat och spetsat sina trupper något i vinter, inte minst med anledning av Sparks öde. Men nu handlar det om Boråssexan och flera lag som inte är helt lätta att ha koll på, men jag tror att både Hemsjö och Mjörn kommer stå sig ganska bra i det här gänget.

Om Fazel Omidi spelar kontinuerligt kan det räcka till mer än den tredjeplats jag valt att sätta Mjörn på. Det känns som det är lite drag i föreningen och då kommer inte sällan resultaten som en följd av det.

Hemsjö har jag ett par pinnhål längre ner, men som vanligt lär det bli två prestigeladdade derbyn. I fjol vann Hemsjö båda derbymatcherna, och de gulsvarta krigarna ska inte underskattas. I sina bästa stunder kan de störa alla lag, och finns en bättre jämnhet på plats i år kan den där sjätteplatsen bli något bättre. Sen är jag nyfiken på Anton Andersson, som det surrats en del om på försäsongen. Ska bli kul att se vad han kan uträtta.

TOPPEN: Töllsjö – som tränas av förre Säven/Hol-tränaren Mats Frank – brukar pendla mellan femman och sexan och brukar också ha en tyngd i laget. Därför får de mitt tips, men Mjörn och några fler lag kan nog utmana om seriesegern.

BOTTEN: Norrmalm tog endast tre pinnar i fjol och jag tror på en ny jumboplats här. Borås GIF och Borgstena bör också bli bottenlag medan jag tror att Sjövik – som startar om i sexan i år – kan plocka några fler poäng.

 1. Töllsjö
 2. Sandhult
 3. Mjörn
 4. Dardania
 5. Hemsjö
 6. Hedared
 7. Sparsör
 8. Sjövik
 9. Borgstena
 10. Borås GIF
 11. Norrmalm

Lämna en kommentar