ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 FALKÖPING

Några av våra lokala gäng riktar i år blickarna mot Falköping. Därför tippar vi i dag Falköpingssexan här på sajten.

Annelund kvalade sig ur femman i höstas efter en säsong där det mesta gick emot. Nu känns laget mer homogent och har också visat fin form på försäsongen, så jag ser ingen annan utväg än att Annelund går in som favorit i den här sexan. Rutin, styrka och finess finns det gott om, och eftersom hela truppen stannade efter degraderingen finns det också en hygglig bredd.

Södra Härene har en halvny tränare i David Andersson. Truppen har dock tunnats ut ganska rejält och jag tror inte att Hära orkar blanda sig i toppen i år. Det finns dock tillräckligt med fotbollskunskap i laget för att hålla ett antal lag bakom sig och dessutom störa topplagen i enstaka matcher.

Frisco har fått en nystart med Peter Pettersson på tränarbänken och truppen har också breddats en aning. Lucas Fondin kommer sätta dit en och annan boll och jag tror faktiskt att Frisco står sig bra i konkurrensen på den undre halvan, och håller tre till fyra lag bakom sig.

TOPPEN: Annelund ska vinna det här. Men Tråvad/Larv och Arentorp/Helås tror jag blir främsta utmanare.

BOTTEN: En serie där jag tror det är stor skillnad mellan toppen och botten. EFFK har haft stora problem med spelare, Vartofta lirade i Utvecklingsserien i fjol och Tomten tog bara ett fåtal poäng i sexan. Där har ni min bottentrio.

 

  1. Annelunds IF
  2. Tråvad/Larv
  3. Arentorp/Helås
  4. Kinnarp/Slutarp
  5. Emtunga
  6. Södra Härene
  7. Frisco
  8. Tomten
  9. Vartofta
  10. Elmer/Fåglum

Lämna en kommentar