ANNONS:
ANNONS:

Division 6 Nossebro

Ett gäng lokala lag gör upp i division 6 Nossebro.

Toppen: Jag tror att det här kommer att handla om tre lag. Hjärtum som var bra i fjol tillsammans med alltid farliga Arentorp/Helås gör upp om seriesegern med Södra Härene som vår lokala utmanare. I slutändan tror jag dock att Arentorp/Helås – som förstärkt och gått bra på försäsongen – vinner ganska klart.

Botten: Vedum och TFF hade klen poängskörd i fjol och bör få kriga i botten även i år. EFFK och Åsaka är klassen bättre och tror jag kommer störa Frisco och SMSK rejält runt mitten av tabellen.

Med lokala ögon: Södra Härene får tipset som bästa lokala gäng efter den lilla hajp som varit kring laget i vinter och under våren. Resultaten har väl inte varit idel imponerande, men känslan är ändå att det finns rutin, tyngd, bredd och kvalité för att slå sig in på topp tre.

Strax där bakom tror jag att Sollebrunn landar. Martin Gyllesten tycks ha tillfört ny inspiration till truppen och jag håller SAIK 2022 som vassare än SAIK 2021, inte minst tack vare en större bredd i truppen. Ytterligare ett pinnhål ner tror jag att Frisco och Stora Mellby får kriga för att hamna på rätt sida mitten. De båda lagen kommer säkerligen ta en och annan skalp, men sett över hela säsongen tror jag att jämnheten och bredden saknas för att sluta topp fem.

  1. Arentorp/Helås
  2. Hjärtum
  3. Södra Härene
  4. Sollebrunn
  5. Levene/Skogslund
  6. Stora Mellby
  7. Elmer/Fåglum
  8. Frisco
  9. Åsaka
  10. Trollhättans FF
  11. Vedum

Lämna en kommentar