ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 TROLLHÄTTAN

Långared och Stora Mellby åker mot Trollhättan i år. I dag är det dags att ge sig på att tippa Trollhättesexan, där jag tror att SMSK vinner Bjärkekampen.

Våra två lokala klubbar har valt olika strategier den här säsongen. Långared tränar en gång i veckan för att hålla igång, vilket har genererat en del äldre rutinerade spelare. SMSK tränar betydligt mer och jag vill tro att det ska utslag över en hel säsong. Visst känns de båda derbymatcherna vidöppna, men över tid tror jag att SMSK tar något fler poäng än Långared.

Båda lagen har förstärkt med intressanta spelare. Anthon Gustavsson och Andreas Benjaminsson lirar numera på Brynet medan Daniel Svensson och Johan Ahlqvist gör detsamma på Ollevi. Fyra rejäla förstärkningar i division 6 om de är med kontinuerligt, men jag tror dessvärre inget av Bjärkelagen räcker till för att slå sig in på topp tre.

Toppen: Hade Sjuntorp som etta i fjol men då var jag snett på det. De får en ny chans i år, främst utmanat av Wargön. Strax där bakom är SMSK och Långared med och slåss om placering fyra till åtta.

Botten: TFF har för vana att kriga i botten, men i år har de tagit en del skalper i träningsmatcherna och jag tror att de undviker jumoplatsen. Istället tror jag att Alvhem och Hjärtum – som tappat många spelare – blir bottenduo.

1 Sjuntorp
2 Wargön
3 FC Gauthiod
4 Halvorstorp
5 Stora Mellby
6 Långared
7 Trollhättans IF
8 Upphärad
9 Trollhättans FF
10 Hjärtum
11 Alvhems IK

1 svar på ”DIVISION 6 TROLLHÄTTAN”

Lämna en kommentar