ANNONS:
ANNONS:

Division 6 Trollhättan

Sollebrunn och Stora Mellby är våra representanter i årets Trollhättesexan.

TOPPEN: Wargön och Stora Mellby har båda förstärkt trupperna och borde utgöra topp två. Här får Wargön tipset, men om allt klaffar för SMSK skulle det kunna bli guldjubel framåt hösten. Lödöse/Nygård och Sollebrunn har tappat en del spelare och får finna sig i att göra upp om tredjeplatsen tillsammans med uppstickaren EFFK.

BOTTEN: Hjärtum har inte rosat marknaden på försäsongen och dessutom tappat fjolårets skyttekung Mikael Persson till Trollhättans FK. Upphärad har haft stora problem med bemanningen och torskade dessutom med hela 10-0 mot SMSK i DM. Så Hjärtum och Upphärad tror jag är klassen sämre än Alvhem, Åsaka och TFF.

MED LOKALA ÖGON: Det spelas två heta Bjärkederbyn i år och för första gången på ganska länge tror jag Stora Mellby är favorit i mångas ögon. Truppen har breddats och förstärkts och resultaten i DM skvallrar också om att det kan vara något på gång. För att gå hela vägen krävs jämnhet för att undvika plumpar och sen också ett par topprestationer mot Wargön.

Sollebrunn har tappat tunga namn som Jimmy Johansson, Alexander Kahlin, Oliver Wingfors och Axel Skoglund. De ersätter man inte hur lätt som helst, men man ska komma ihåg att det med division 6-mått mätt fortfarande finns en hel del kvalité i truppen. SAIK kommer städa av bottenlag och också hota topplag i enskilda matcher, men jag tror inte helheten räcker till topp två.

  1. Wargön
  2. Stora Mellby
  3. Sollebrunn
  4. Lödöse/Nygård
  5. Elmer/Fåglum
  6. Trollhättans FF
  7. Åsaka
  8. Alvhem
  9. Upphärad
  10. Hjärtum

Lämna en kommentar