ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 TROLLHÄTTAN

Hemsjö IF, SK Mjörn och BK Spark håller alla till i division 6 Trollhättan. Även i den här serien är det Johan Mökander som gnuggat sina geniknölar för att få ihop en tabellrad, och han tror inte att våra lokala lag får med den absoluta toppen att göra.

Tips 2015

Det finns inget lag som åkte ut ur femman förgående år i denna serie. Detta gör serien väldigt öppen, där många lag kan knipa förstaplatsen. Men vi tror det framförallt kommer handla om Upphärad, Hjärtum och Lödese/Nygård. De tre lagen, som geografiskt ligger lite utanför Trollhättan, har gjort väldigt nyttiga värvningar under vintern och vi tror att Lödese/Nygård blir årets överraskning efter ett par år i mitten eller botten av sexan. Hur går det då för våra lokala lag? Jo, Hemsjö och Mjörn får kriga i mitten av tabellen med Wargön, Sjuntorp och Trollhättans Syrianska. Spark däremot, tror vi får det tuffare och hamnar nere i botten av tabellen med TFF och Sjövik. Våra lokala lag når inte riktigt ändå fram mest på grund av att spetskvalitén inte finns där samt man får svårt att hävda sig i matcher mot de klassiska tuffa och lite tråkiga Trollhättelagen.

 1. Upphärads IS

2. Hjärtums IS

3. Lödese/Nygård IK

4. Trollhättans IF

5. Wargöns IK

6. Hemsjö IF
Kommentar: Trots att viktiga spelare som Tobias Olausson, Martin Andersson och Björn Sinclair har lämnat eller slutat samt att truppen mest består av juniorer tror vi Hemsjö fixar en bättre placering än förgående år. Får bara de nya tränarana ordning på träningsnärvaron samt får juniorerna att ha roligt tillsammans på planen så kan de innebära många viktiga poäng på Byvallen.

7. Sjuntorps IF

8. SK Mjörn
Kommentar: Föregående år var man länge med och krigade om en topplacering, men till slut räckte man inte till och fick nöja sig med en femteplats. I år tror vi det blir jobbigare, när Fazel Omidi har lämnat och Karl Gunnervik studerar uppåt i landet så är frågan vem som ska göra målen för Mjörn?

9. Trollhättans Syrianska FK

10. Sjöviks SK

11. BK Spark
Kommentar: Många spelare in i truppen, en ny ”riktig” tränare. Kan detta räcka för att undvika sistaplatsen? I sina bästa stunder kan Spark knipa några poäng av de bättre placerade lagen. Och givetvis slår man TFF både hemma och borta och på så vis undviker man nedflyttning.

12. Trollhättans FF

 

Premiäromgången
17/4 Trollhättans FF – Trollhättans Syrianska
14/4 Sjövik – Hjärtum
17/4 Lödöse/Nygård – Wargön
18/4 Spark – Mjörn
19/4 Hemsjö – Sjuntorp
20/4 Upphärad – Trollhättans IF

Lämna en kommentar