ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 VARA

I dag går vi igenom flera lokala gäng eftersom Varasexan är den serie med flest lokala lag under 2017.

Sex av tio lag i den här tabellen är lokala. Spark har genomgått en förvandling och jag tror på en stabil placering på rätt sida mitten. Kanske kan de till och med gå hela vägen om allt faller på plats, men i mitt tips räcker det inte riktigt ända till serieseger.

Östadkulle och Södra Härene håller jag också som lag för den övre halvan, så pass mycket rutin och tyngd finns det i båda gängen. Frågan är om kreativiteten räcker till för att nå hela vägen upp på topp två?

Mjörn och Hemsjö tror jag håller till strax under mitten i tabellen även i år. De lär ta en och annan skalp, men kanske saknar jämnheten som krävs för topp fyra. För Frisco/Hudenes del handlar det om att undvika jumboplatsen, främst i kamp med Emtunga och Elmer/Fåglum. Jag tippar att den större bredd som rimligen borde ha infunnit sig sedan samarbetet inleddes ska räcka till att hålla Emtunga bakom sig.

Toppen: Tråvad/Larv – som förstärkt med bland annat sylvasse Jacob Nilsson – tar hem det här före tre av våra lokala lag.

Botten: Emtunga kan bli Frisco/Hudenes räddningsplanka för att slippa jumboplatsen. Även Elmer/Fåglum bör vara inblandat i bottenstriden.

1 Tråvad/Larv
2 BK Spark
3 Östadkulle SK
4 Södra Härene
5 JK10
6 Hemsjö
7 Mjörn
8 Elmer/Fåglum
9 Frisco/Hudene
10 Emtunga

Lämna en kommentar