ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 VARA

I dag är det Varasexan som står i fokus. Där väntar en del nya bekantskaper för våra lokala lag som i år drar till Skaraborg.

Vårtipset

Här tror jag att vi hittar de absoluta topplagen i just Skaraborg. Vedum var snubblande nära kvalplatsen i fjol, men tappet av Jonas Aronsson (Vårgårda IK) betyder så klart en del. Arentorp/Helås och Ardala känns stabila och tunga, och borde rimligen blanda sig i toppstriden. Östadkulle kommer från femman, och om Robin Liljedahl får ordning på backlinjen håller jag ÖSK som det största lokala hoppet om topp två. Södra Härene utan Peno Andersson tror jag inte kan upprepa fjolårets bragdsäsong, men SHIF har ju överraskat förr så det är väl dumt att tycka särskilt mycket mer om dem.

Mitt SMSK tror jag på finna sig i att bli ett mittenlag i år, men där hoppas jag av förklarliga skäl att jag har fel. Per Inedahl kanske får ordning på styrkorna så att det kan räcka till något bättre än så, men topp två tror jag inte på i den här tuffa konkurrensen.

Frisco gjorde en förhållandevis bra säsong i fjol och i år tror jag inte att de blir sist i serien. Järpås har också hållit till i nedre regionerna några år och jag tror att Frisco håller åtminstone dem bakom sig. Kanske ytterligare något lag.

1) Ardala GoIF
2) Vedums AIS
3) Östadkulle SK
4) Arentorp/Helås
5)  Södra Härene IF
6) Stora Mellby SK
7) IFK Emtunga
8) Elmer/Fåglum FK
9) JK 10
10) IK Frisco
11) Järpås IS

4 svar på ”DIVISION 6 VARA”

 1. JK10 och emtunga var väl riktigt vassa för ett par år sen? Har dom tappat folk? Vad är Ardala för ett gäng? Kom dom från 5an eller? Grundas tipset mkt på försäsongsresultat?

  Svara
  • Ardala ramlade ur femman 2014 och var ett mittenlag i Lidköpingssexan i fjol. Enligt våra efterforskningar ska de vara bättre i år, även om de har blandat och gett på försäsongen. Emtunga lär ha tappat en del spelare och JK10 var mittenlag i fjol, om än ett par hack före Ardala. När vi tippar väger vi in både DM, träningsmatcher, nyförvärv och allmänt tugg vi snappar upp i olika forum. Allt kokas ihop, och vi försöker så klart också hitta våran touch på det hela.
   // Jonas

   Svara
  • Det brukar bli en och annan grov miss när man tippar ett antal tabellen. Och hittills ser JK10 ut att vara en sådan.

   // Jonas

   Svara

Lämna en kommentar