ANNONS:
ANNONS:

Dystra besked för Kristofer – kan bli ny operation

Kristofer Profozic har nu opererat sitt knä. Och även om ingreppet i sig gick bra var det tråkiga besked ”Proffan” fick efter operationen.
– De upptäckte att det bara är 30 procent kvar av det nya korsbandet så det kan bli en ny korsbandsoperation, säger Gerdskenspelaren med en suck.

Det senaste ingreppet gjordes för att ta bort en del mindre trasiga delar ur knäet för att få bort den smärta Kristofer känt på senare tid.

– Det gick kanonbra och de fick bort allting som varit i vägen. Men tyvärr upptäckte de att det bara är 30 procent kvar av det nya korsbandet. Jag trodde jag skulle ramla igenom britsen när läkaren sa det, berättar Kristofer.

Efter nyår ska han genomföra ett test för att se om korsbandet och hela knäet håller för framtiden eller om han måste genomgå en ny operation för att få ännu ett nytt korsband.

– Tråkiga besked så klart, men vi får se vad testet visar och hur min känsla är i knäet. Känns det ostabilt i vissa lägen måste jag opereras igen och då är det ju bara att börja om från början. I så fall känns ju fotbollsplanen betydligt längre bort än vad den gjorde för ett par veckor sedan, säger Kristofer, som dock är fast besluten om att få ordning på knäet.

– Inte bara för fotbollen, utan jag behöver ett fungerande knä i jobbet också.

Lämna en kommentar