ANNONS:
ANNONS:

Elfsborg vann på Mjörnvallen

Alingsås IF DM-äventyr över. IF Elfsborg vann på Mjörnvallen med 3-1.
– En halvbra insats från våran sida, säger målskytten Rickard Hedberg.

Referatet med Jonas

Hedberg
Rickard Hedberg.

Boråslaget gjorde 1-0 redan efter några minuter när Alingsås IF lirade årets första match på Mjörnvallen. Men hemmalaget kvitterade genom Rickard Hedberg, och hade då en bra period i matchen.

– Då kändes det riktigt bra och vi tog över lite. Men sen får de ett riktigt skitmål när en av våra spelare nickar på deras gubbe och in, berättar Hedberg.

Elfsborg gjorde även 3-1 på en snygg nick just innan paus och uppförsbacken var brant för grönvitt inför andra akten.

– Vi fick inte igång något riktigt bra spel. Vi lyfte en del långt på Andreas som vi skapade en del ifrån, men vi hade svårt att spela oss igenom deras lag. Elfsborg spelade nog lite bättre än oss, även om jag inte tycker att det var en särskilt bra match från något av lagen, säger Rickard.

Hemmalaget skapade ett par reduceringsmöjligheter, men några fler nätrassel blev det inte. Dessutom blev Andreas Johansson utvisad i slutet av matchen.

– Kanske var bra att vi åkte på en förlust så vi inte tror att vi är världsmästare när serien drar igång igen. Det är ändå där vi lägger mest krut, säger Hedberg, som berättar att det inte var några kändisar med och spelade i Elfsborg.

– Som jag förstod det var det en blandning mellan U21 och ett yngre juniorlag.

Lämna en kommentar