ANNONS:
ANNONS:

”En fot på en annan level”

Per Krantz är en nöjd tränare i Säven/Hol. Snart drar matcherna igång igen och i veckan blev starka namn som Mattias Martinsson och Kelly Blomgren klara för klubben.

I vintras tappade Säven/Hol en radda spelare från startelvan. Utöver målkungen Christoffer Krabbe  (GBK) försvann Linus Bohlin och David Hall till Holmalund, plus att Andreas Krantz och Johan Bernesjö inte ser ut att vara att räkna med under 2020.

– Det är ju en halv startelva i princip så det är klart att de här nya namnen var välbehövliga. Sedan tidigare är ju Abdi Ahmed och Christoffer Lesjak klara och även Ludvig Juslin (VIK FK) är på gång, berättar Per Krantz.

Vad betyder det att få in en spelare som Mattias Martinsson?
– Jättemycket så klart. Det syns ju på hans speluppfattning hur bra han är och han har ju en fot som är på en annan level än de flesta andra i laget.

Tre veckor ledigt fick Säven/Hol när pandemin drog in över Sverige. Men nu är laget igång och tränar för fullt, och om allt går enligt planen ska det också hinnas med ett par träningsmatcher innan allvaret drar igång.

– Känns bra att vi ska spela ett par matcher till. Det är ju en hel del nya spelare och en del spelar på lite ovana positioner. Så jag tror vi behöver ett par matcher för att hitta rätt, det var egentligen inte förrän i den sista träningsmatchen mot Stora Mellby som jag tyckte att vi kom rätt på det, säger Per Krantz, som går in i den specialdesignade säsongen med skräckblandad förtjusning.

– Det blir ju så klart chansartat och det känns som segrar blir mer värda nu när det bara handlar om en halv säsong. Men på ett sätt ska det bli roligt att få vara med om något helt nytt, även fast man har hållit på med fotboll så länge, säger Per Krantz, som tror på en rafflande höst.

– Jag är övertygad om att det kommer leva ända in i de sista omgångarna så det kan nog bli en spännande säsong på många sätt.

Lämna en kommentar