ANNONS:
ANNONS:

En gedigen fredagslista

Fredag igen – och med den också en ny lista.

Bromölla – Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Här tror jag att både första målet och den första segern för säsongen kommer för AIF. Bromölla har vunnit och torslak en match hittills så det blir ingen promenad i parken mot tre poäng, men känslan är att alingsåsarnas stabilitet bakåt blir avgörande. Det gäller bara att ta tillvara på en eller ett par av de chanser som dyker upp.
Tips: 0-2.

Frisco – Skultorp
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Skultorp vann sin premiär medan Frisco fick sig en rejäl omgång av Elfsborg. Nu gäller det att skaka av sig det och göra en bra match här – för det måste göras för att besegra Skultorp. Tror på en jämn och tät fajt där det luktar kryss eller uddamålsseger åt något håll.
Tips: 2-1.

Alingsås KIK – Brämhult
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Alingsås KIK vann sin premiär i veckan och tar nu emot Brämhult i årets första hemmamatch. Fyllda av självförtroende kan man anta, och jag tror på andra raka här.
Tips: 4-1.

Götene – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nykomlingen Götene har fått en bra start med fyra poäng så här långt. Men här tror jag att första förlusten kommer, även om AIF nog behöver bli mer noggrant i försvarsspelet och inte lite på att de offensiva herrarna öser i mål i varje match. Men grönvit seger ska det bli om alla går till jobbet ordentligt.
Tips: 1-3.

Vårgårda IK – IFK Mariestad
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Två obesegrade lag efter två omgångar drabbar samman. Håller dock VIK som favorit här efter två raka segrar och noll insläppta mål.
Tips: 2-1.

Vara – Gerdsken
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Var står GBK efter raset i premiären? Svårt att säga, men jag tror att GBK i sina bästa stunder har högre höjder än vad Vara har. Därför väljer jag att tror på en bra dag för alingsåsarna och tippa tvåa här.
Tips: 2-3.

Skepplanda – Holmalund
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Tuff bortamatch för Holmalund mot ett topptippat Skepplanda. Kan möjligen räcka till ett kryss, men utgångstipset blir en etta.
Tips: 3-1.

Sollebrunn – Bosna
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: De två lagen som snackats upp mest i serien stöter på varandra redan i premiären. SAIK har en med divsion 6-mått mätt riktigt vass och bred trupp och jag håller hemmalaget som knapp favorit här.
Tips: 2-1.

Hol/Säven – Alingsås City
Serie: Division 6 Alingsås
Kommentar: Återstartade Hol/Säven mot seriefavoriten City, det blir ett intressant derby på Hols IP. Gästerna har gjort en stark försäsong och ska vinna här om de visar sin klass.
Tips: 0-4.

Lämna en kommentar