ANNONS:
ANNONS:

En liten Bredsida

Det känns som det börjar röra på sig lite i trupperna.

Frimånaden är igång – men ingen kan provträna med någon i dessa coronatider. Det försvårar givetvis för klubbar att testa yngre förmågor från lägre divisioner och det försvårar givetvis för spelare att välja ny klubb när man inte kan baka in aspekten från träningsplanen i valet. Men ändå känns det som att det börjar surras allt mer kring de lokala lagen.

………….

Därför har det hittills mest handlat om så kallade säkra kort. HSK har ett par starka hemvändare på gång och Vårgårda vill gärna också vandra den vägen. VIK har flertalet spelare i Alingsåsklubbarna och rimligen ställs frågor till flera av dem.

………….

En annan etablerad spelare som bytt klubb är Rebecka Sultan. Hon lämnar Elitettan för spel i division 2 med Alingsås KIK och det är givetvis ett grymt nyförvärv. Dock är tränarfrågan ännu inte löst i KIK, och det som bekant ett viktigt kort för att få allt på plats.

………….

AFC å sin sida har den senaste tiden radat upp kontraktsförlängningar med viktiga spelare. Så måste det fortsätta, men likaså behöver truppen breddas då den varit i tunnaste laget under 2020. Så där lär det fortsätta hända saker.

………….

Samuel Rundqvist är nu klar för FC Trollhättan. Ett par grymma säsonger i VIK-tröjan blev det innan Annelundssonen fick chansen i division 1. En chans som han är väl värd.

………….

Långareds A-lag ska återgå i dvala efter ett gästspel i år. Med anledning av det snackas det om att SMSK har ett nyförvärv på gång från Ollevi. Återstår att se om det blir verklighet.

………….

I vecka ska jag och Fredrik Olsson skaka liv i Tifosipodden. Det blir ett avsnitt utan manus där vi i stort sett bara ska köra. Får se hur det landar.

………….

Arbetet med att sälja annonser inför 2020 är igång på allvar. Nytt för i år är det vi kallar Coronadealen där företag kan synas några månader för en rekordlåg summa. Allt för att skapa en win-win situation i dessa oerhört märkliga tider. Hojta om ditt företag vill veta mer.

………….

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar