ANNONS:
ANNONS:

En liten Bredsida

Vi kör igång den här januariveckan med en liten Bredsida.

Det har strulat till sig lite för Alingsås FC och klubbens amerikanska nyförvärv Taylor Townsend. Fotbollskanalen avslöjade att inte allt stod rätt till med alla papper och i samma artikel meddelande klubbchef Joakim Larsson att klubben kommer att avsluta det nyss påbörjade samarbetet med Townsend. Alingsås Tidning följde givetvis upp det hela och då berättade sportchef Jerry Carlsson att klubben fortfarande jobbar på att hitta en lösning för att kunna räkna in amerikanskan i truppen inför 2021. Tycks vara en soppa – och bilden av Alingsås FC som målas upp är för ovanlighetens skull inte särskilt proffsig.

……………..

Stefan Strind får vänta ytterligare för att få chansen som tränare på den yttersta svenska nivån. Efter sammantaget fina prestationer i division 1 med Skövde AIK blir det i år division 2 och en assisterande roll i Lidköpings FK för Herrljungakillen.

……………..

I pandemitider visar sig spelartruppernas uppfinningsrikedom. Holmalund körde gemensam ombytning med snack över ett onlinemöte medan SM Mjörn drog det steget längre och genomförde ett fyspass tillsammans – men ändå var för sig. Kul att det hålls igång – och också roligt när klubbarna delar med sig av det hela på sociala medier.

……………..

Vårgårda IK startar damlag. Det ser jag som positivt, även om det finns en risk att någon spelare lämnar en annan förening för VIK. I det stora hela bör det betyda fler aktiva spelare med fler fotbollslag, och det är ju ändå det viktigaste på den nivån vi håller på.

……………..

IK Frisco har det tufft att hitta tränare till klubbens herrlag. Därför har de nu satsat på en annons här på sajten för att eventuellt hitta något intressant namn. Så tipsa gärna dina bekanta som är tränarämnen – och tveka inte på att kontakta Julia Gillqvist om du vill veta mer om uppdraget.

……………..

På tal om annonsering. Vi hoppas ju på en hel säsong och spel inför publik nu under 2021, så alla föreningar som vill boka matchannonsering här på sajten är välkomna att göra det. Precis som i fjol justeras priset om det visar sig att pandemin fortsätter att ställa till det.

……………..

För egen del har det inte blivit några riktiga fotbollspass ännu. Dock har mina copa varit pådragna vit några tillfällen då jag i vinter agerar hjälpreda runt grabbarnas träningar. Men SMSK nöter på tre pass i veckan så vi får se om det kan bli någon närvaro för min del framöver. Men jag måste erkänna att det för varje år som går blir svårare att övervinna minusgrader, snöstorm och isfläckar.

……………..

Niklas Andersson leverade bra stoff i onsdags och den här veckan gör Hanna Cervin debut. Härligt att våra gästskribenter är igång igen.

……………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar