ANNONS:
ANNONS:

En liten fredagslista

Vi firar in helgen med att på sedvanligt vis tippa några matcher.

Alingsås IF – Lidköpings FK
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter fyra raka segrar kan man inte annat än att tippa med hemmalaget här. AIF har imponerat stort och förhoppningsvis kan laget rida vidare på den vågen i det här västgötaderbyt.
Tips: 4-1.

IK Frisco – Råda
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Ett Frisco med tätkänning tar emot Råda – som skuggar poängen bakom. Upplagt för en tuff batalj med andra ord, men jag tror att Frisco är starkare än Lidköpingslaget hemma på Katebovallen och vinner knappt.
Tips: 2-1.

Assyriska – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Efter två raka segrar andas AIF viss morgonluft. Här gör dessutom nye Jonas Lundgren debut och Victor Mollapolcis avstängning är över. Men Assyriska har gått ganska starkt och är obesegrat efter fyra omgångar så jag tror på delad pott här.
Tips: 2-2.

Vårgårda – Mölnlycke
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Med urusel form och tvåa raka 4-0-torskar i ryggsäcken spelar VIK en tidig ödesmatch hemma mot Mölnlycke. Förlust och de ramlar ner under strecket, så här gäller det att steppa upp och göra en bra prestation. Nyckeln blir att sluta släppa in massa mål och lyckas hemmalaget med det är chansen till seger stor. Ovisst, men jag väljer hemmaseger som utgångstips.
Tips: 2-0.

Holmalund – Ulvåker
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Sexpoängaren HIF mot nollpoängaren Ulvåker, det kan väl bara sluta på ett sätt? Ja, jag tror att Holmalund tar tredje raka och befäster serieledningen.
Tips: 4-1.

Trollhättans BoIS – Gerdsken
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Vansklig bortamatch där jag tror att Tommy Johansson skulle vilja se en uppryckning och mera fart och fläkt från sina mannar. Men BoIS är inte något man bara kör över så det krävs en bra prestation för att vinna här. Jag väljer att sätta en tvåa, men det är inte utan tvekan med tanke på hur det har sett ut de inledande matcherna.
Tips: 1-2.

Falköpings FK – Sollebrunn
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: SAIK har tagit två starka segrar i rad och visat att de håller god division 5-klass i sina bästa stunder. En sådan prestation måste fram i detta tidiga toppmöte för att det ska bli nya poäng. Men jag håller ändå FFK som knapp favorit här.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar