ANNONS:
ANNONS:

En ny liten Bredsida

Vi drar igång även den här veckan med en liten Bredsida.

Södra Härene har nu gjort klart med tränare för både herrlaget och damlaget. Klubben löste det på enklaste vis med att förlänga med fjolårets ansvariga, vilket betyder att Daniel Andersson tränar både dam- och herrlaget. Fast två olika Daniel Andersson då. ”Donka” leder damlaget tillsammans med Sanna Wirtberg (ny från Alingsås KIK) medan den vänsterfotade tidigare liraren Daniel Andersson kör på med herrlaget.

Är nog två bra lösningar för Södra Härene.

………………

Adam Borhammar Wahlin lägger dojorna på hyllan, det skrev Alingsås Tidning om i förra veckan. Ett tungt tapp för Alingsås IF då Adam stod för ett lugn, en spelskicklighet och en rutin i truppen. Alltid tråkigt när förhållandevis unga spelare väljer att sluta med fotbollen på grund av motivationsbrist. Agaton Lindeman i GBK är ett annat exempel på samma sak, medan Joakim Berg är något äldre även om också han givetvis hade haft flera säsongen i kroppen om han hade velat.

………………

Sista ordet om Taylor Townsend tycks inte vara sagt. När amerikanskan uttalar sig i AT är hon positiv till att alla bitar ska falla på plats för att hon ska kunna spela i Alingsås FC, men vad jag förstår fattas det lite innan Lars-Petter Björk riktigt säkert kan räkna in Lidköpingsförvärvet i truppen.

………………

Vårgårda IK har sytt ihop en tung förlängning med lagkapten Hassan Najafi. Även fast han satsar på futsal ett tag till bör han bli en viktig kugge och en pålitlig poängspelare i division 3.

………………

Gästskribenterna tuggar på. Hanna Cervin debuterade med den äran förra veckan och på onsdag levererar exjournalisten Thomas Fransson sina första rader på sajten.

………………

När detta skrivs har jag precis snörat av mina copa efter ett pass som tränare för grabbarnas ungdomslag. En alldeles lagom januariträning att studsa runt lite på Nya Bjärkevis nylagda konstgräsplan, göra en och annan sulfint och snällt fråga fotbollsmusklerna om hur de ser på säsongen 2021.

………………

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar