ANNONS:
ANNONS:

En ny liten lista

Inför helgen är det framför allt den fortsatta kampen i herrtrean som är intressant.

Alingsås FC – Lidköpings FK
Serie: Elitettan.
Kommentar: LFK jagar dels revansch från förlusten i Svenska cupen och dels en allsvensk plats i tabellen. Just det sistnämnda tror jag gör skillnad i det här Västgötaderbyt, där jag håller gästerna som favorit.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK – Hjo
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Den här chansen till tre poäng och ett stort steg mot nytt kontrakt tror jag inte att Vårgårda IK slarvar bort.
Tips: 4-1.

Alingsås IF – Råslätt
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Här håller GBK en tumme för att AIF ska visa att de är seriens näst bästa lag och besegra bottenlaget Råslätt. Jag tror också att Grönvitt löser den här uppgiften efter den fina prestationen senast. Men det gäller att vara fullt påkopplat – för det lär Råslätt vara.
Tips: 3-1.

Gerdskens BK – Ekhagens IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Jumbon Ekhagen läcker som ett såll bakåt och här måste det bli tre poäng för Gerdsken i jakten på nytt kontrakt. Håller man koncentrationen uppe och noggrannheten bakåt kommer det dyka upp lägen framåt. Och efter segern senast tror jag att andra raka kommer här.
Tips: 4-2.

Holmalund – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ett möte i ingenmansland – vilket kan bädda för en målrik och svängig tillställning. Båda lagen är också ganska målglada, och jag tror att gästerna till slut drar det längsta strået.
Tips: 3-4.

Lämna en kommentar