ANNONS:
ANNONS:

En sedvanlig fredagslista

Hur ska det går i helgens hetaste matcher? Vi gör ett försök att tippa.

Lödöse/Nygård – Mjörn
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Här har Mjörn chansen att skaka av sig strecken något när LNIK på kvalplats tar emot de grönvita krigarna. Men detta är en ganska lurig bortafajt och det gäller att Mjörn gör en bra match för att ta alla tre poäng. Jag tror på ett kryss.
Tips: 3-3.

Götene – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nyckelmatch om VIK vill haka på mot toppen eller om det ska bli en längre mellanlandning i mitten av tabellen tillsammans med Götene. Seger hemma på Tånga senast, men detta blir nog ett snäpp upp på svårighetsgrad. Jag tror på minst en poäng, men det vore roligt med tre rödvita pinnar.
Tips: 1-1.

Gerdsken – Sandared
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Seriefinal där tvåan Sandared spelat stabilt och tagit sina poäng. Men GBK känns rejält på gång och jag tror att det blir tre nya poäng här och befäst serieledning.
Tips: 3-1.

Alingsås IF – Häcken
Serie: Elitettan.
Kommentar: AIF på allsvensk plats och Häcken just ovanför nedflyttningsstrecket. Tittar man i tabellen är detta en lättippad match, och jag tror inte man behöver krångla till det särskilt mycket mer i det här fallet. Det bör bli hemmaseger.
Tips: 3-0.

Alingsås IF – Brålanda
Serie:Division 3 nordvästra.
Kommentar: Även om Brålanda har sprattlat till lite mot slutet är dalslänningarna fortsatt jumbo i tabellen. Med andra ord är detta en match som AIF bör vinna efter den vårsäsong de gröna gjort hittills. Håller hemmalaget ordning på måltjuven Valon Gashi ska det skapas läger framåt tillräckligt för att avgöra här.
Tips: 4-1.

Herrljunga – Vinninga
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Jumbofinal där Vinninga närmast kommer från seger mot Annelund. HSK behöver höja skärpan i sista sparken jämfört med senast, lyckas man med det ska det blir tre viktiga poäng hemma på Skoghälla.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar