ANNONS:
ANNONS:

En spelare klar – och en till på G

Säven/Hol kan räkna in en fin förstärkning i Kenan Aliu från FC Alingsås.
Sedan är även Hemsjös Martin Andersson högaktuell för klubben, och är med och spelar träningsmatch i dag.

Kenan Aliu kom fram som ung talang i Holmalund för några år sedan, men har de senaste säsongerna lirat i sexan med FC Alingsås. Men nu har han bestämt sig för att byta till femman och Säven/Hol.

– Jag har ju mött honom några gånger när han var med i FC, men jag måste säga att han ser ännu bättre ut nu på träning. Det blir ett riktigt bra nyförvärv, säger tränare Mats Frank.

Hemsjös kraftfulle spelare Martin Andersson har också tränat med Säven/Hol, och i dag är han med och spelar träningsmatch mot Holmalund U.

– Det är jag som haft all kontakt med Martin och vi har sagt att han ska bestämma sig nu efter matchen. Om han kommer blir det också ett bra tillskott, och det känns som vi breddat truppen och skaffat oss ett bra utgångsläge, säger Mats Frank.

En som däremot inte kommit igång än är Patrik Elmander. Och Mats Frank vet inte om Elmander blir så mycket att räkna med på matcherna.

– Ska man vara med måste man ju träna någorlunda regelbundet och han har inte kommit igång alls än. Men däremot hoppas jag att han kan komma ner på några träningar och dela med sig av sin erfarenhet till de yngre killarna. Det värdesätter jag nästan mer än att ha med honom på matcherna.

1 svar på ”En spelare klar – och en till på G”

Lämna en kommentar