ANNONS:
ANNONS:

En ynklig liten Bredsida

Ska vi få till en Bredsida även den här veckan? Ja, en liten en blev det till slut.

Flytten mellan våra lokala klubbar tycks ha stannat av lite efter ett par veckor med relativt stor aktivitet. I helgen presenterade VIK Andreas Berg och Axel Schill, vilket är ytterligare två återvändare. Lite oväntat att Berg lämnar Lenavallen – och ett kännbart tapp för ÖSK inför återkomsten till femman.

Vet att även Gerdsken har haft kontakt med målvakten Schill. Men nu föll hans val på Vårgårda efter en sejour i Säven/Hol och ett litet uppehåll från fotbollen.

……………………

Frågan är hur mycket mer det händer i våra lokala spelartruppen nu. Alingsås FC kommer givetvis fortsätta presentera förlängningar och (förhoppningsvis) nya spelare, det är den vardagen som råder i Elitettan att nyår passeras innan trupperna är spikade. På amatörnivå är det relativt ovanligt med övergångar så pass sent, men givetvis kan det vara ett undantagsår i år när pandemin stoppat möjligheten till provträningar.

Skulle det tillåtas mer normal träning i januari månad kan det absolut bli så att vi får se lite trafik mellan klubbarna även i början av nästa år.

……………………

För den som inte märkt det så har vi ingen julkalender här på sajten i år. Med endast en halv säsong att ösa ur och ett visst mått av tidsbrist gjorde att det fick bli så i år. Men en Årets…-lista är planerad att publiceras om någon vecka.

……………………

Silly season-sidan är ändå förhållandevis matig även den här vintern. Kika gärna där – och gör dig hörd om vi har missat något.

……………………

I dag är det tio dagar kvar till julafton. Det betyder att det är tio dagar kvar för företag att utnyttja julerbjudandet för sin annonsplats inför 2021. Hör av dig om di vill veta mer.

……………………

Förra veckan klubbades alla lokala serier när VFF hade representantskapsmöte. Kika här om du missade den informationen i torsdags.

……………………

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar