ANNONS:
ANNONS:

Ett gäng heta spelare i femman

Inte heller den här gången var det lätt att få ihop en Förstafemma. Många lirare har varit formstarka, men till slut föll valet på dessa.

Liten vinjett_utan sponsor

MÅLVAKT
Julia Emanuelsson, Frisco
Kommentar: Häratjejen som först bytte till HIF Akademi men sedan anslöt till Frisco mitt under säsongen. Har blivit en stabil sista utpost i det redan stabila lagbygget, och Julia har endast släppt in ett mål på de tre senaste matcherna.

FÖRSVARARE
Fredrik Gustafsson, Gerdskens BK
Kommentar: Har varit mycket bra på sistone och styrt upp backlinjen när GBK tagit sex raka segrar. En kille som växer när matcherna blir viktiga, så han lär se fram emot avslutningen nu när Gerdsken spelar för avancemang till trean.

MITTFÄLTARE
David Lager, Vårgårda IK
Kommentar: Inte den ensamma ledaren i VIK på ett lika tydligt sätt nu som i fjol. Men Lager har alltid en hög lägstanivå och nu på sistone har formen varit extra god. Dessutom har han hittat målet ett flertal gånger.

FORWARD
Linnea Lennermo, Östadkulle SK
Kommentar: Även om ÖSK går knackigt har Linnea synnerligen hittat formen det senaste. Sex mål på de tre sista matcherna talar sitt tydliga språk.

TRÄNARE
Tomas Magnusson, Södra Härene
Kommentar:
 I fjol ledde han SHIF till kval mot femman och nu är han på väg att göra något liknande. Hära leder serien och Magnusson besitter onekligen kompetensen att svetsa samman gänget och få alla att kriga för varandra.

PÅ BÄNKEN
Tobias Andersson, Annelund – klubbens nya försvarsankare?

Jacob Borg, Gerdsken – styr mitten ihop mot Marco Stua.

Fredrik Wiland, Alingsås IF – stabil hela året, men lysande på slutet.

Gabriel Holmén, Annelund– hattrick borta mot Grolanda skojar man inte bort.

Johanna Ekelund, Sollebrunn– visade vägen i årets första seger.

Alexander Asservik, Södra Härene – målglad yngling som tar för sig.

 

Lämna en kommentar