ANNONS:
ANNONS:

Ett litet silly season-svep

Onsdagen var tämligen händelserik i våra lokala klubbar, särskilt hos Frisco och Holmalund.

IK Frisco gjorde klart med inte mindre än tre nya spelare. Cecilia Thörngren är 28 år och kommer från Tollered, medan de två tonåringarna Ida Martinsson och Wilma Gegerfeldt hämta från Floby. Viktigt att bredda truppen inför det tuffa andra året som väntar på Katebovallen.

Från damsidan kan vi också rapportera att Alingsås FC fortsätter att förlänga med spelare. Nu har även både Rebecka Sultan och Ina Österlind skrivit på för 2020 vilket betyder att flertalet av de tongivande spelarna från 2019 blir kvar. Men ännu har inga nya spelare presenterats, vare sig till A-laget eller till de F17- och F19-lagen det finns föhoppningar om att kunna starta.

På herrsidan gjorde Holmalund klart med två spelare i veckan. Mittbacken David Hall hämtas in från Säven/Hol och division 5 för att återigen testa högre upp. Hall slog igenom i AIF som stor talang innan han värvades av ÖIS. Men efter stora skadeproblem och uppehåll dök han upp i Säven/Hol för ett par år sedan, men nu är han alltså tillbaka på den större lokala scenen.

Även Holmalunds nye målvakt Alexander Pehrsson har samma historia. Vaktade tidigt målet i AIF:s A-lag innan han gick till ÖIS för att sedan ta ett uppehåll från fotbollen. På den tiden hade han samma smeknam (Palle) men ett annat efternamn (Bergstedt), om det hjälper någon att minnas honom.

Kolla gärna in silly season-sidan och hör av er om vi har missat något. Bland annat saknas det tränarnamn på några lokala lag.

Fotnot
På bilden ses David Hall i AIF:s gröna tröja.

Lämna en kommentar