ANNONS:
ANNONS:

Firar in långhelgen med en torsdagslista

Vi kör en liten het lista inför midsommarhelgen.

Vårgårda IK – IFK Skövde
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: VIK fick ett kryss med sig från årets första möte med Skövde, och dessutom tappade serieledaren poäng senast mot Skoftebyn. Det tillsammans med VIK:s ofta solida defensiv talar för hemmalaget, men i grund och botten håller jag ändå Skövde som ett vassare fotbollslag. Så gästerna får tipset.
Tips: 1-2.

Gerdskens BK – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: GBK har tuggat igång rejält och här gäller det att kollektivet gör samma hårda jobb och har samma kreativitet och effektivitet framåt. En riktigt nyckelmatch detta, och jag tror att Gerdsken tar chansen att skaka av sig nedflyttningstrion något.
Tips: 4-2.

Skoftebyn – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ska Skoftebyn kunna lugga ännu ett topplag på poäng? Chansen finns givetvis, men känslan är att AIF är i det slag som krävs för att ta en trea här. Lite med hjärtat, men även hjärnan talar – om än lite tystare – för en tvåa här.
Tips: 1-3.

Frisco – Hallsberg
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Snudd på måstematch om hoppet om nytt kontrakt ska leva efter sommaren. Hoppas verkligen att Frisco tar den här möjligheten, men då krävs det att man hittar tillbaka till stabiliteten bakåt. Det är först då poängen kan trilla in.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar