ANNONS:
ANNONS:

Flera nyförvärv till Mjörn

Mjörn ser ut att gå mot ett bra 2019. Samarbetet med Långared har breddat truppen, som dessutom kryddats med flera spelare från andra klubbar.

Mjörn och Långared har i år ett samarbete som vi har skrivit om tidigare. Det hela går ut på att ha ett gemensamt U-lag, medan de spelare från Långared som vill konkurrera om en plats i division 6 har skrivit över sig till Mjörn. Samarbetet kom till för att rädda Långared som led av spelarbrist under 2018.

– Hittills har de flesta av Långareds äldre spelare som varit med och tränat skrivit över sig. Se har vi ett gäng 15-åringar som inte varit med och tränat än, och det blir ju en problematik att ta sig från Långared i den åldern. Men de är 10-12 stycken så de kan träna en del själva i Långared och sen finns ju ändå U-laget där de kan vara med och spela, säger Patrik ”Kula” Karlsson, som efter några som tränare i Långared nu har samma roll i Mjörn.

De vitgrönrandiga saknar sannerligen inte bredd i laget, trots att det är tidigt på försäsongen. Utöver alla Långaredskillar finns ytterligare en dryg handfull spelare på pluskontot.

– I går var vi 26 stycken på träningen och då saknades ändå sex-sju stycken som normalt sett tränar. Så vi är en bit över 30 i truppen, och det är riktigt roligt. Det är lite skillnad mot i fjol då vi var sju-åtta stycken på träningarna i Långared, säger Karlsson.

Mjörn spelar i år i Alingsåssexan. En serie där man bör hålla till i toppen, det tycker även Patrik Karlsson.

– Jag har ju spelat i Trollhättesexan i flera år nu och min bedömning är att den generellt sett har en bättre topp. Så jag tycker absolut att vi ska sikta på topp två, Östadkulle är alltid lurigt och Töllsjö brukar också vara tungt att möta. Men toppen är absolut en rimlig målsättning.

Nya spelare från Långareds BoIS:
Erik Johansson 
Erik Körner 
Sebastian Sundberg
Simon Alfredsson 
Patrik Karlsson 
Jerry Kahlin 
Omid Omidi 
Adrian Bergström 
Björn Brogren
Jonathan Prytz
Simon Linneusson

Nya spelare från övriga klubbar:
Abraham Katana, Sollebrunns AIK
Richard Samuelsson, Alvhems IK
Adel Ben Khalifa, BK Spark 
Thore Alströmer, Gräfsnäs legendz
Robin Johansson, comeback 
Sawkulic Boniso, Hemsjö IF
Martin Stensson, Alvhems IK

Fakta: Mjörns hemsida.

Lämna en kommentar