ANNONS:
ANNONS:

Flera spelare testar hos VIK

VIK:s truppbygge tycks inte vara klart. På onsdagen fanns flera spelare på plats för att känna sig för hos division 2-klubben.

I går kväll tränare jag med Stora Mellby SK i Tångahallen. Fördelen med det – bortsett från att röra på dököttet – var att VIK tränade innan. Ett par minuter bredvid Peo Häggström på läktaren senare hade jag utkristalliserat tre provspelare. Kan ha varit någon mer som jag missade i hastigheten, men de tre jag la märke till var följande:

Kardo Aso, 23 år.
Högerback som startade 19 matcher i Superettan under 2018 men som inte fick förlängt kontrakt med Norrby. Gjorde ett gott intryck på mig, och skulle självklart höja VIK:s trupp. Men ska provträna med fler lag innan han bestämmer sig.

Hugo Nilsson, 22 år.
En stor och rejäl mittback som närmast kommer från Torslanda IK. Såg något stabbig ut de minuterna jag var på plats, men borde rimligen bidra med fysik och huvudspel om det blir ett samarbete med VIK.

Ahmed Baker, 21 år.
Forward som är fostrad i Norrby men som värvades av Häcken som 17-åring. Återvände sedan till Borås och BAIK innan han startade om karriären i Norrmalm och division 6 under 2018. Tog själv kontakt med VIK för att visa vad han går för.

Lämna en kommentar