ANNONS:
ANNONS:

Fondin valde Vårgårda IK FK

Lucas Fondin är klar för Vårgårda IK FK. Friscos skyttekung får därmed testa spel i division 5.
– Det känns riktigt bra, säger anfallaren.

Silly Season

Tidigare i höstas skrev vi om att Lucas Fondin uppvaktades av både Herrljunga SK och Vårgårda IK FK. Nu har anfallaren bestämt sig för att ansluta till VIK FK.

– Jag åkte inte ens och tränade med Herrljunga för jag hade redan bestämt mig för Vårgårda. Jag har skrivit på och allting och det känns jättebra. Det märks på träningarna att det är en klass bättre än Frisco, men jag siktar ändå på att få spela och fortsätta göra en del mål, säger Lucas.

I övrigt kan vi från Frisco rapportera att Kalle Närhi och Albin Carlsson enligt uppgift väljer att sluta med fotbollen.

1 svar på ”Fondin valde Vårgårda IK FK”

  1. Hej Jonas!
    Vi vill från Vårgårda IK:s sida bara förtydliga att Lucas liksom andra som kommer till oss välkomnas till Vårgårda IK:s organisation, inte specifikt till Vårgårda IK FK. Vårgårda IK FK är vårt U-lag/reservlag där vi matcher unga lovande spelare tillsammans med killar som kanske inte vill satsa fullt ut för att nå vårt A-lag, alltså precis som alla andra U-lag. Skillnaden är att vi valt att göra en ny klubb, typ farmarlag, i klubben för att erbjuda divisionsspel istället för reservlagsspel. Vi har många duktiga killar som redan nu bankar på dörren till vår A-trupp och det klivet hoppas vi på att Lucas och många med han tar på sikt.
    Tack för din eminenta bevakning av vår kära lokalfotboll och vi önskar dig och alla andra ett gott slut & Gott Nytt År!
    Vårgårda IK gm Olof Svensson.

    Svara

Lämna en kommentar