ANNONS:
ANNONS:

”Fronken” har ögonen på sig

Fredrik ”Fronken” Johansson har gjort en bra säsong i division 3. Det gör att GBK-anfallaren nu har ögonen på sig från andra klubbar.
– Fast jag har inte hört något konkret än, säger 23-åringen.

Fredrik Johansson gjorde tio mål i serien och sedan Gerdskens fyra samtliga mål i kvalmatcherna mot division 2. Den målskörden och ett i övrigt uppoffrande spel väcker intresse från andra klubbar. Bland annat har Örgryte varit och spanat in Gerdskens anfallare.

– Jag vet att de har varit och kikat på ett par av våra matcher. Men jag har inte pratat med någon i klubben utan har hört det lite på omvägar. Så jag vet inte om det blir någonting av det, säger ”Fronken”.

Hur skulle det kännas att bli inbjuden till en klubb som Öis?
– Jättestort så klart. Jag vet inte om jag är redo att ta det steget, men bara att bli inbjuden och få åka dit och träna skulle vara häftigt.

Även Vårgårda IK har synat Johansson lite extra under hösten, men inte heller därifrån har han hört något konkret.

– Jag vet egentligen ingenting än utan vi får se vad som händer. Just nu känns det ändå mest troligt att jag kommer köra på i Gerdsken, säger han.

Det har ryktats om en nedtrappning i Spark, ligger det något i det?
– Haha, nej det blir det inget av. För ett tag sedan var jag lite sugen på att eventuellt trappa ner lite men nu känner jag att jag vill fortsätta på en så högre nivå.

Lämna en kommentar