ANNONS:
ANNONS:

Gästskribent 2

I dag avslöjar vi den andra gästskribenten inför 2017. Nu handlar det om en tjej som faktiskt gjort ett gästspel på sidan tidigare. Jenny Holm skrev en text för ett drygt år sedan, och då var det inget annat än en klicksuccé.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Nej, fick förfrågan redan första året när gästskribenterna skulle ta start men valde då Jitex istället för Holmalund och då blev det naturligt att inte heller vara gästskribent.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Jag har haft egen blogg när jag gick på gymnasiet. Sedan var jag en av de som drev Holmalunds damers blogg, samt att  jag skriver dagbok mycket.
Läser du vad som skrivs om dig och din klubb här på sidan och på i andra medier?
– Ja, det är superkul att följa och viktigt för lokalfotbollen att det skrivs aktivt om den. Alla lag är viktiga, oavsett nivå, och det skapar en mer närhet till andra lokalklubbar.
Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Jo, men det tror jag nog. I och med min nya roll som så finns det en hel del spännande och intressanta ämnen att skriva om. Sedan är ju dam kontra herr roligt att sätta i skildring, dels för att det är viktigt men också för att det väcker en hel del diskussioner och får läsarna att tycka och tänka.
Jenny Holm
FAKTA JENNY HOLM
Födelseår: 1992.
Familj: Mina två missar här omkring, men i Sala/Stockholm: mor, far, lillebror och storasyster med familj.
Bor: Mölndal för tillfället.
Klubbar i karriären: Fjärdhundra SK (moderklubb), Fanna BK, RIK/MIK, Djurgårdens DFF, Hammarby DFF, Jitex BK, Holmalunds IF.
Lokal favoritklubb: Holmalunds IF.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Vice sportchef för Holmalunds IF Dam.

Lämna en kommentar