ANNONS:
ANNONS:

GÄSTSKRIBENT 3 – KLAS RUBENDAHL

Den tredje personen som kommer dyka upp med gästtexter under 2016 är Klas Rubendahl. Mannen som gjorde allsvensk debut 1999, men sedan avslutade karriären med flera år i den lokala fotbollen.

2016_3

Ruben

Klas Rubendahl slog igenom i Holmalund innan han gjorde allsvensk debut i Västra Frölunda. Efter det har han avverkat en rad klubbar, bland annat spel i både Holmalund och Alingsås IF.

De senaste tre säsongerna har han dock inte lirat själv, men har å andra sidan varit en flitig besökare på traktens arenor. Nu tar han nästa steg med lokala fotbollsögon sett när han under 2016 blir en av våra gästskribenter.

– Jag har väl ingen direkt skrivvana men jag har alltid haft ganska lätt för det. Så jag tror att det kommer gå bra, men vi får väl se vad läsarna tycker, säger han med ett skratt.

”Ruben” behövde någon veckas betänketid innan han tackade ja, och förklarar hur tankarna gick.

– Jag funderade mer över om man har tiden att hinna med det. Man vill ju ändå göra det så bra som möjligt och inte hafsa ihop något. Men jag tycker att det ska bli kul.

När du spelade själv, läste du mycket av det som skrevs om dig?

– Jag hängde med ganska mycket även om man inte brydde sig så mycket de sista åren. När man var yngre kunde det påverka vad som stod, men sen insåg man ju att det ofta bara är vad en person tycker. Det behöver inte betyda att det som står är rätt eller fel.

Här läser du om den andra gästskribenten.

Här läser du om den första gästskribenten.

Lämna en kommentar