ANNONS:
ANNONS:

Guldläge för Vårgårda IK

En omgång återstår i division 2. Dessutom ska ÖSK försöka ösa in mål och ta en plats i division 3.

Tidaholms GoIF – Östadkulle SK
Serie: Kval till division 3.
Förutsättningar: ÖSK måste vinna med sex måls marginal för att ta hem gruppen. En mindre seger och kryss ger en andraplats som skulle kunna räcka till en andra chans.
Kommentar: Att ÖSK vinner tar jag för givet. Ett par tidiga mål framåt skulle kunna väcka hoppet, men då krävs nog att samtliga spelare känner den där riktiga passionen för att gå upp i trean. Tror att ÖSK vinner men inte når ända till gruppseger.
Tips: 0-4.

Stenungsunds IF – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Förutsättningar: Om VIK tar minst en poäng eller förlorar med två mål är kontraktet definitivt säkrat. Vid förlust med tre mål kan man få kvala, men då måste Skoftebyn vinna sin match samtidigt som Torslanda-IFK Uddevalla slutar 3-3 vid VIK-förlust med 0-3, 4-4 vid VIK-förlust med 1-4 , 5-5 vid VIK-förlust med 2-5 osv. Slutar den matchen 0-0, 1-1 eller 2-2 krävs det att VIK förlorar sin match med fyra mål för att man ska tvingas till kvalspel. Skulle Torslanda-Uddevalla sluta med en seger åt något håll är Vårgårdas kontrakt säkrat oavsett hur det går mot Stenungsund.
Kommentar: Det här kommer VIK att klara. Inte säker på att man tar poäng mot Stenungsund, men här kan man ligga tajt bakåt och inte bjuda på någonting så talar tiden för VIK. Dessutom tror jag att Albinot Rexhepi är sugen på att avsluta med en ny balja så jag tippar på ett kryss.
Tips: 1-1.

Lämna en kommentar