ANNONS:
ANNONS:

"Har som mål att gå upp i division 3"

Janne Nilsson har varit verksam i flera lokala föreningar. Nu är han tillbaka i Gerdskens BK, där han ska fungera som en form av fotbollsansvarig.
– Gerdsken växer och växer och min roll är att försöka se helheten i föreningen, säger Nilsson.

Janne Nilsson har varit både tränare och haft andra roller i den lokala fotbollen. Nu gör han en ny sejour i GBK.

– Jag jobbar inte bara med seniorerna utan ska fungera som en sammankallande länk i hela föreningen. Jag själv bestämmer inte särskilt mycket, utan ska mer veta vad som händer i de olika delarna i föreningen och försöka få alla att dra åt samma håll. Sen om man kallar det fotbollsansvarig, sportchef eller något annat spelar mindre roll, säger Janne.

En del i arbetet är att se till att seniortruppen förses med tränare och spelare. Och han är mycket nöjd med det gäng som gulsvart ställer på benen den här säsongen.

– Jag tycker absolut att det ser bra ut. Vi har fått in ett par nya yngre förmågor, bland annat Gustav Blomgren från Töllsjö som har imponerat stort på mig. Men överlag har alla yngre tagit ett kliv i utvecklingen vilket gör att vi har en ännu bredare trupp med större konkurrens. Så från föreningens sida har vi som mål att gå upp i division 3, och det kan bi en rolig serie med både Gerdsken och AIF i toppen.

Nilsson var även med truppen på läger i Italien det gångna veckoslutet.

– Vi bodde i Viareggio strax utanför Pisa. Hela truppen åkte med så vi var 44 stycken. Vi blandade fotboll med teambildning och allt var jättelyckat. Vi hade tur med vädret och för min del var det bra att lära känna killarna i laget lite mer.

Janne Nilsson bredvid några av årets nya spelare i GBK.
Janne Nilsson bredvid några av årets nya spelare i GBK.

Lämna en kommentar