ANNONS:
ANNONS:

Heta matcher inför midsommar

I dag kör vi Helgens Hetaste på en onsdag. Allt för att få med några kittlande matcher som spelas mitt i veckan innan vi går på midsommarledighet.

Holmalunds IF – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ett revanschsuget Holmalund tar emot serieledaren IFK Tidaholm. Gästerna har imponerat på sistone, medan HIF närmast kommer från den klena insatsen i derbyt. Därför får Tidaholm tipset här, men det är så pass vidöppet att HIF kan ta både en och tre poäng.
Tips: 1-2.

Alingsås IF – IFK Trollhättan
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: AIF har haft problem att göra mål det senaste och har därför åkt på ett par poängtapp. IFK Trollhättan föll klart mot Kinna senast, men har annars gjort en ganska bra vår och ligger med strax bakom täten. Men det här borde grönvitt ta hem.
Tips: 3-1.

FC Trollhättan – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: FC Trollhättan har varit strålande under våren och att ett skadedrabbat VIK skulle kunna skrälla här håller jag som osannolikt. Därför tippar jag en ganska klar hemmaseger, vilket också skulle få FCT att befästa serieledningen.
Tips: 3-0.

Skoftebyn – Alingsås FC
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Ett AFC i bra slag ska vara det bättre laget än nykomlingen Skoftebyn. Men det kommer krävas hårt jobb för Trollhättegänget har plockat en del poäng. Men AFC får tipset.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar