ANNONS:
ANNONS:

Heta matcher på listan

Seriefinaler och derbyn med på veckans fredagslista.

Alingsås IF – Umeå IK
Serie: Elitettan.
Kommentar: Seriefinal mellan de två suveränerna i toppen av tabellen. Inga poängknappt och knappt ens några insläppta mål hittills, så detta lutar åt en jämn och tät batalj. Jag tror att AIF tar minst en pinne, men jag väljer att vara positiv och tippar hemmaseger.
Tips: 1-0.

Alingsås IF – Tölö
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Förlust senast och tappad mark i tabellen. Tölö har också blandat och gett hittills så detta tror jag handlar mycket om dagsformen. Kan grönvitt steppa upp och göra en bra prestation finns alla möjligheter till seger. Men jag litar inte på hemmalaget till mer än ett kryss här.
Tips: 2-2.

Göta – Holmalund
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Seriefinal där HIF behöver poäng för att gå upp i serieledning, men Göta har imponerat stort hittills. Holmalund har också gjort en stark första månad och första poängtappet kom mot Vara senast. Detta känns vidöppet och jag tror på ett nytt kryss för de röda.
Tips: 1-1.

Gerdsken – Vara
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Albin Durguti har återvänt och kanske är också Pontus Steffensen tillbaka lagom till den här toppmatchen. Det bör ge GBK lite bensin som dessutom tuggade igång fint förra veckan mot Wargön. Vara ser dock starkt ut och det krävs en fullfjädrad insats av GBK för att vinna här.
Tips: 3-2.

Annelund – Herrljunga
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Derby där det alltid finns mycket prestige i potten. I år ser jag dock HSK som klare storebror på förhand så om inte lillebror får till en fullträff här tror jag på rödblå seger. HSK har också trampat igång de senaste veckorna och förtjänar tipset här.
Tips: 1-4.

Alingsås City – Sollebrunn
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Toppmöte efter att Sollebrunn fått en fin start på säsongen och endast plockat en pinne färre än City. Det gör att man inte kan räkna bort bortalaget här, även om City får lov att anses vara knapp favorit. Men det krävs uppryckning jämfört med Fristadsmatchen samtidigt som SAIK kan gå in och spela avslappnat och slå ur underläge. Lurig match att tippa.
Tips: 2-1.

Hemsjö – Gauthiod U
Serie: Division 5 västra
Kommentar: Toppmöte mellan två obesegrade lag i toppen av tabellen. Hemsjö har inlett starkt med tre raka segrar och hemma på Byvallen får de mitt tips även nu mot tuffare motstånd.
Tips: 4-3.

Lämna en kommentar