ANNONS:
ANNONS:

HIF överlägset – och Norrby vann igen

Vårgårda IK har i helgen arrangerat Beijer Cup i Tångahallen. En turnering som föga överraskande vanns av Holmalunds damer och Norrbys herrar.

På damsidan var det endast fem lag som kom till start, och två av dessa kom från Holmalunds IF. Efter att alla mött alla i ett gruppspel väntade semifinaler där ettan mötte fyran och tvåan ställdes mot trean. HIF 2 slog Sollebrunn med 2–0 medan HIF 1 vann över Hemsjö med 3–1 i semifinalerna, och det blev en intern uppgörelse i finalen.

Finalen blev sedan en jämt historia där det stod 2–2 vid full tid. I förlängningen avgjorde sedan Mimmi Löfwenius, norsk mästare som spelar futsal för Alingsåslaget, när hon satte 3–2 till HIF 2.

Även på herrsidan blev det en dramatisk final. Fjolårsvinnaren Norrby ställdes mot arrangörsklubben och Ahmet Akdeve gav VIK ledningen med 1–0 med sju minuter kvar. Men Norrby kvitterade en stund senare och i sudden death var sedan Boråslaget det starkare laget och vann med 2–1.

Näst bästa lokala lag Gerdskens BK som åkte ut mot VIK med 1–0 i en stenhård semifinal. I övrigt tog sig Herrljunga SK, Säven/Hol och Alingsås IF till kvartsfinal.

Lämna en kommentar