ANNONS:
ANNONS:

Holmalund först ut

Första lokala lag att spela en tävlingsmatch i höst är Holmalunds IF. I eftermiddag smäller det på Nösnäsvallen mot Stenungsunds IF.
– Ett lag vi ska slå, säger tränare  Mikael Prodér.

Antonia Ferm Sandberg.
Antonia Ferm Sandberg.

Holmalund har varit igång med den obligatoriska träningen i en dryg vecka, berättar Prodér.

– Innan dess hade vi tre veckor med tre frivilliga pass där A-lag, Akademin och juniorerna tränade gemensamt. Så vi ska vara bra förberedda.

I fredags spelades även en träningsmatch, då det blev förlust mot Hovås/Billdal.

– Vi bytte runt mycket eftersom det bara var två dagar innan dagens match. Så de flesta fick bara 45 minuter, säger Prodér.

I truppen är Sara Svenssons baksida läkt och mittbacken hade startat om hon inte åkt på feber i går. I övrigt finns det inga skador som stör Prodér.

– Tycker det ser bra ut och det ska bli kul att komma igång. Stenungsund är ett lag vi ska slå, även om det ofta är svårt och ovisst med nystarter.

Det har också kommit svar angående Sofia Anderssons knä.

– Hon har fått operationstid 15 september, men kommer att vara med och spela fram till dess, säger Prodér, som också berättar att laget får tillfällig förstärkning i september.

– Amalia Arvidsson kommer hem från USA i slutet av augusti och är hemma en dryg månad. Det blir bra att få in henne i laget några matcher.

Lämna en kommentar