ANNONS:
ANNONS:

Holmalund kan ta tredje raka

På Trettondagen är det återigen dags för klassiska Sparbanken Cup i Vårgårda Sporthall.
– Vi hoppas på mycket publik även den här gången, säger Gerhard Olsson från arrangerande Hols IF.

Sparbanken Cup i Vårgårda Sporthall är en traditionsenlig inomhusturneringar som lever kvar. För ett par år sedan ändrade man visserligen från de klassiska trelagsgrupperna till fyrlagsgrupper, men däremot lever handikappstraffarna kvar som en start på varje match. Som vanligt är det en extra straff per division som skiljer lagen åt som gäller, och det är de stora inomhusmålen som målvakterna ska försöka freda.

– Spark är ju inte med i år men vi har fått tag i Sjövik som tar den platsen så vi är 16 lag som vanligt, säger Gerhard Olsson.

Första matchstart är 09.00 på morgonen och sedan löper det på med gruppspel fram till eftermiddagen. Då spelar de två främsta lagen från varje grupp kvartsfinal, och därefter väntar semifinal och final.

– Cupen ligger ju på en söndag men det tror jag inte ska påverka publiken negativt utan att det blir mycket folk även den här gången.

I två år i rad har Holmalund stått som segrare i Sparbanken Cup. Återstår att se om Alingsåslaget kan ta tredje raka när 2019 års turnering släpps lös söndagen den 6 januari.

GRUPP 1
Holmalunds IF div. 3
Annelunds IF div. 5
Södra Härene IF div. 6
Sjöviks SK div. 6

GRUPP 2
Vårgårda IK div. 2
Herrljunga SK div. 5
Sollebrunns AIK div. 6
IK Frisco div. 6

GRUPP 3
Alingsås IF div. 3
Vårgårda FK div. 5
Östadkulle SK div. 6
Alingsås FC div. 6

GRUPP 4
Gerdskens BK div. 3
Säven/Hol div. 5
Stora Mellby SK div. 6
Långareds BoIS div. 6

Länk till komplett spelschema.

Lämna en kommentar