ANNONS:
ANNONS:

Holmén förlänger med HSK

Tobias Holmén tog över som tränare i Herrljunga SK i vintras. Nu är han klar för en fortsättning över 2018.
– Jag trivs väldigt bra i föreningen, säger Holmén.


Tobias Holmén – som är annelundare i grunden – fick sitt första tränaruppdrag när han i vintras tog över grannklubben HSK.

– Eftersom jag spelar också känns det inte alltid som jag är tränare, även om det är jag som gör träningsprogrammen och så. Men jag trivs väldigt bra i klubben, och får mycket stöd från alla som hjälper till runt omkring, säger Tobias.

HSK ligger för närvarande sjua i västra femman, men har endast en poäng ner till kvalplatsen i den jämna bottenstriden. Närmast väntar en viktig match borta mot Rångedala i morgon torsdag.

– Vi har mött tre topplag i rad nu men från och med nästa match blir det viktigare poäng på spel. Jag är som helhet ganska nöjd med säsongen och har vi bara rätt inställning så ska vi klara kontraktet. Vi hade som mål att sluta topp fem och det finns fortfarande alla möjligheter att lyckas med det, säger Tobias, som eventuellt kan räkna in en förstärkning till de avslutande matcherna.

– Alexander Stavander (från Vårgårda) tränar med oss. Han bor i Herrljunga nu men vi får se om det blir någon övergång. Blir det inte nu i höst kanske det blir till nästa säsong.

Det är också klart att Herrljungas assisterande tränare Mikael Nilsson inte kommer fortsätta i samma roll över nästa säsong.

– Vi ska sätta oss ner framöver och titta på den biten. Det är viktigt att det blir någon som ser på fotboll på samma sätt som jag eftersom mycket av matchcoachningen ligger på den assisterande tränaren. Och det har fungerat väldigt bra med Mikael, säger Tobias till sist.

Lämna en kommentar