ANNONS:
ANNONS:

I toppen för att stanna

Herrljunga SK har gått väldigt starkt i femman hittills på vårsäsongen. Något som inte gör Leif Andersson särskilt överraskad.
– Vi har byggt vidare på det vi började på i fjol, säger HSK-tränaren.

Leif Andersson.
Leif Andersson.

Herrljunga avslutade 2014 på ett bra sätt. Men i år var laget med från början och ligger nu trea, endast två poäng från kvalplatsen efter åtta omgångar.

– Det känns bra. Vi har en bredare trupp i år och har fortsatt bygga vidare. Dessutom tränar vi ganska hårt och tappar inga matcher för att vi inte orkar, säger Leif Andersson.

Bröderna Tahiri och Erik Karlsson står för det mesta i anfallsväg, men det finns ännu mer att ta av, menar Andersson.

– Det var viktigt att få in Fidan och Fisnik för att avlasta Erik för han har varit lite ensam tidigare. Men jag tycker att vi ska kunna utveckla spelet ännu mer, exempelvis har Alexander Johansson och Emil Johansson inte riktigt kommit i gång ännu. Så vi ska kunna spela bättre fotboll framöver.

Det har skrivits en del om målvakstposten i HSK, där Niklas Benon kommit in och gjort det bra. Nu ser det ut som Emil Sandberg blir borta ytterligare en tid.

– Emil kan vi inte räkna med ännu utan vi har Benon nu. Men han har gjort det bra så vi kan inte riktigt säga att vi inte har någon målvakt längre, säger Leif, som nu ser fram emot onsdagens match mot Grolanda.

En svår bortamatch, men kommer vi upp i samma nivå som mot Levene/Skogslund har vi en bra chans att ta poäng.

Lämna en kommentar