ANNONS:
ANNONS:

Jag kör vidare i bloggfåtöljen

I dag fyller lokalfotboll.se/0322 fem år. Och vi siktar på ett sjätte.

Den 1 november 2014 är den dag jag räknar som sidan födelse, trots att ett par inlägg redan innan dess var publicerade. Sedan dess har det blivit fem händelserika år med totalt 2253 publicerade inlägg. En sjuk siffra på alla sätt.

………………

Efter ett par veckors funderande och klurande har jag nu också beslutat att det ska bli ett sjätte år med sajten. Målsättningen är att hålla en liknande frekvens i antal inlägg som under 2019, så det är bara att knyta näven i fickan och ladda om inför en ny säsong.

………………

En del i arbetet är att försöka sälja in sajten, både till läsare och företag. En del i det är att hitta företag som väljer att se sajten som en lokal och digital kanal för marknadsföring. Med cirka 1100 sidvisningar om dagen vill jag tro att det kan ge ett företag något tillbaka om man är med och annonserar på sajten, och jag vill givetvis rikta ett stort tack till de företag som valt att haka under de första fem åren.

………………

En annan del i det hela är att hitta fem nya gästskribenter inför 2020, vilket är ett arbete som blivit allt svårare för varje år som gått. Särskilt tjejer har haft en förkärlek för att ödmjukt tacka nej, men kanske kan det bli ett trendbrott den här hösten?

………………

Nu håller vi som bäst på att avslöja nomineringarna till första upplagan av 0322-galan. En rätt trevlig satsning tillsammans med Tifosi om jag får säga det själv, särskilt nu när Fotbollsgalan inte blev av. I alla fall inte än, men vi får se om det ligger något i ryktet om att det ska bli en gala efter nyår. Alldeles oavsett hur det blir med det tycker jag att ni ska gå in och nominera era kandidater till Folkets pris. Läs mer om hur man gör här.

………………

Vi har också öppnat upp Silly season-fliken i huvudmenyn ovan. Kika gärna där och hojta om jag missat något eller om du vet något som jag inte vet.

………………

På bilden ovan ser ni mig sittandes i min bloggfåtölj. Det är där majoriteten av alla inlägg skrivs, och eftersom jag trivs ganska bra i den känns det bra att det blir en fortsättning. Men även om det är mina texter, min sajt och min bloggfåtölj vore det inte till närmelsevis lika roligt utan alla er läsare. Därför vill jag säga tack till er alla för de här fem åren.

Borde ditt företag annonsera här på sajten? Då kan du läsa mer om det här. 

Vill du som privatperson stötta sajten? Då kan du läsa mer om det här.

Lämna en kommentar