ANNONS:
ANNONS:

James första gästskribenten

Dags att börja presentera 2022 års gästskribenter här på sajten. Först ut är Alingsås IF profil mellan stolparna, James Clark.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Nej! Följt lokalfotboll sedan starten och alltid tyckt att det var roligt att läsa om vad andra tycker och tänker. Det kändes kul att få chansen att uttrycka min personliga åsikt om olika ämnen.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Har ingen större vana sedan innan. Skriva är inte riktigt min grej då jag aldrig varit bra på att uttrycka mig via text och skriver bara när jag ”måste”. Det vill säga i skolan som det blivit mer av det senaste efter att jag börjat plugga på universitetet i Göteborg.

Läser du vad som skrivs om dig, din klubb och dina matcher här på sidan och i andra medier?
– Förr läste jag mer eller mindre allt och hade koll på det mesta. Har trappat ner hur mycket jag läser och har inte lika full koll på allt. Det brukar bli att man läser här på lokalfotboll och AT.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Ja, jag vet redan nu något/några ämnen jag tänkt skriva om. Lär bli en del om herrfotbollen i Alingsås och framför allt division 3. Det är där jag har mest erfarenheter inom Alingsåsfotbollen och också mest att tycka till om. Som inflyttad alingsåsare kanske min syn på fotbollen här inte alltid stämmer överens med alla andras ”positiva Alingsåsögon”. Så enligt mig själv kanske jag kan bjuda på en mer objektiv syn. Kommer såklart bli annat också men det får ni se då.

James Clark
Födelseår: 1993.
Familj: Sambo, föräldrar, syster.
Bor: Alingsås.
Klubbar i karriären: Solängens BK, IF Mölndal, Fässbergs IF, Alingsås IF.
Lokal favoritklubb: Alingsås IF och IK Frisco.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Målvakt i Alingsås IF.

Lämna en kommentar