ANNONS:
ANNONS:

James till sjukhus med skadad axel

Långfredagens match mellan Tidaholms GoIF och Alingsås IF slutade inte bara med grönvit förlust. Alingsåsarnas målvakt James Clark fick dessutom söka upp sjukhus efter att ha skadat axeln.

Clark

Förra veckan fick Christian Wieweg åka till sjukhuset för att få foten gipsad. Och skadeolyckan fortsätter för Alingsås IF, och den här gången var det målvakten James Clark som råkade illa ut.

– Det blev en situation i straffområdet där jag hoppade upp och liksom landade med huvudet före i marken. Och det var axeln som fick ta den värsta smällen, berättar AIF-målvakten.

Besöket på sjukhuset gav dock lugnande besked. Röntgen visade inte på några skelettskador, utan det är bara mjukdelarna som har fått lite stryk.

– Det var väldigt skönt besked faktiskt, även om jag har ganska ont just nu, säger James, som ska på återbesök om ungefär två veckor.

– Första veckan får jag inte göra någonting, men sen kan jag väl börja med lite lättare rörelser och träning. Men det blir ju en kamp mot klockan för att bli spelklar till premiären.

AIF möter Byttorp i seriepremiären torsdagen den 16 april.

Lämna en kommentar