ANNONS:
ANNONS:

Karlsson tar över Östadkulle

Östadkulle SK har gjort klart med ny tränare till klubbens herrlag. Klas Karlsson, med mångårik erfarenhet från Holmalunds organisation, tar över division 5-laget.
– Det ska bli riktigt kul. säger Karlsson.

40-årige Karlsson har tränat International FF en säsong och BK Spark två säsonger på seniornivå. I övrigt har han varit en del av Holmalunds stab runt juniorsektionen i många år, även om han haft ett lite lugnare 2014.

– Det har inte varit någon fotboll i år. Har varit med barnen lite både i Mjörn och i handbollen, men inget mer än så, säger Klas, som nu är laddad för att ta sig an en ny utmaning.

– Har visserligen bara träffat Östadkulle en gång men det känns väldigt bra.  Vi ska träffas på tisdag igen och prata vidare men det ska bli väldigt spännande det här.

Känner du någon i ÖSK sedan tidigare?

– Zerdest Saleh har jag både haft i skolan och jobbat lite med. Sen har jag haft bröderna Mohamed (Ahmed och Moteba) i Holmalund och de har ju varit med och spelat en del i Östadkulle den här säsongen.

Även från klubbledningen är man nöjd med tillskottet.

– Det var några spelare och ledare som träffade Klas i veckan och alla fick ett väldigt bra intryck. Han stämmer bra in på det vi var ute efter så det känns jättebra att allt är klart, säger ordförande Roger Lindberg, som berättar att spelartruppen har tagit tränarbytet med ro.

– Vi har varit öppna mot spelarna med hur vi har tänkt och alla har tagit det lugnt hela tiden. Det känns stabilt och roligt inför nästa säsong.

 

 

Lämna en kommentar