ANNONS:
ANNONS:

Katti lämnar med en tår i ögat

Katti Ölvebo, för övrigt en av gästskribenterna här på sidan, byter klubb. Hon lämnar Holmalund för att istället spela med Frisco i tvåan.
– Det är med en liten tår i ögat, säger Katti.

Katti

Katti Ölvebo har kämpat sig tillbaka efter en korsbandsskada och är nu helt spelklar. Då väljer hon att byta från Holmalund till Frisco.

– Tyvärr har jag inte tiden att pendla till Alingsås så många dagar i veckan. På försäsongen tränade jag tre-fyra gånger men nu det sista har det bara blivit att jag hunnit två pass med laget. Och det räcker inte riktigt. Och jag känner inte att jag vill spela med Akademin i trean och egentligen inte sitta på bänken heller. Ska jag vara med vill jag vara det fullt ut och den tiden finns tyvärr inte. Men det är med en liten tår i ögat jag väljer att lämna Holmen, berättar Katti.

Det blir nu en andra sejour i Frisco, och hon har gjort ett pass med sit nygamla gäng.

– Det känns bra och det ska bli kul att spela matcher igen. Knäet känns helt bra och jag hoppas att jag blir spelklar redan tills på fredag.

Katti har dock en överenskommelse med Mikael Prodér och Holmalund.

– Om det blir problem hos dem och jag skulle kunna hjälpa till på något sätt kommer jag att gå tillbaka. Men jag kan ha gjort min sista match på riktigt hög nivå och därför känns det lite vemodigt.

Lämna en kommentar