ANNONS:
ANNONS:

Kenneth bygger vidare i SAIK

Kenneth Aronsson laddar för sin andra säsong för den här sejouren i Sollebrunns AIK. Och han gör det som en optimist.
– Tycker det ser bra ut, det ska bli kul att bygga vidare.

Silly Season

Kenneth Aronsson.
Kenneth Aronsson.

Sollebrunns AIK blev till slut sexa i division 3, men det var bara fem poäng upp till tredjeplatsen. Ett klart godkänt resultat med tanke på att hotet om nedläggning låg över laget så sent som för ett år sedan. Då tillträdde Kenneth Aronsson som tränare, och tillsammans med övriga spelare och ledare vändes skutan åt rätt håll med fokus på det sociala och glädjen till fotbollen.

– Tycker att det är många som har tagit ett kliv fram i år. Vi har ju ett väldigt ungt lag med stor utvecklingspotential. Jag tycker också att vi visade på hösten att vi är ett bra lag, säger Kenneth, som nu har planer på att trappa upp träningen en aning.

– Nu har alla tjejer en säsong i benen och vet lite mer vad det handlar om på seniornivå. Så eventuellt att vi kör på lite hårdare nästa år, säger han.

I spelartruppen har Lisa Andersson (Hemsjö) och Jessica Johansson (KIK) lämnat. Men folk så det räcker finns det ändå.

– Det är absolut ingen kris utan vi kommer ha både A- och U-lag. Sen vore det så klart bra om vi kunde bredda truppen med några spelare, så vi får se vad som händer längre fram, säger Aronsson, som hoppas att Johanna Ekelund inte nappar på erbjudandet från Vänersborgs IF.

– Johanna och Lisa var ju våra bästa målskyttar i år så det hade varit lite jobbigt att tappa båda två.

Lämna en kommentar