ANNONS:
ANNONS:

Knäproblemen kan få Aronsson att sluta

Christian Aronsson, bördig från Magra, kom fram som en stor talang i Holmalunds IF för drygt tio år sedan. Men knäproblemen har kantat hela hans karriär, som nu kan vara över.
– Det blir troligen operation i januari, sen får vi se hur det blir, säger 27-åringen.

Christian Aronsson spåddes en lysande framtid när han som tonåring tog plats i Holmalunds startelva. Bland annat fanns han med i många matcher 2004 när HIF vann division 4. Men en korsbandsskada stoppade upp karriären, och skadeproblemen har han egentligen aldrig blivit riktigt kvitt.

De senaste åren har han spelat med Sollebrunns AIK, men den här säsongen blev det bara spel på vårsäsongen.

– Jag har så pass stora problem med mitt knä så det blev inget spel i höst. Nu ska jag troligen operera mig i januari och efter det får vi se. Jag har en ambition om att komma tillbaka och hjälpa Sollebrunn upp i femman igen, men vi får avvakta och se hur det blir efter operationen. Det är troligen inget korsband den här gången, men jag vill ändå känna att jag kommer tillbaka till en hyfsad nivå om jag ska spela något mer, säger Christian, som dessutom ska bli pappa nu i december.

– Det lär ju också ta sin tid och kommer givetvis också att spela in i beslutet om det blir någon mer fotboll eller inte.

 

Lämna en kommentar