ANNONS:
ANNONS:

Krabbe tog chansen

Kristoffer Krabbe gjorde sin första start för Gerdsken i går. Han tackade för förtroendet genom att göra tre mål när Örby besegrades med 4-1.
– Det kändes som jag tog chansen, säger han med ett skratt.

Referatet med Jonas

Kristoffer Krabbe.
Kristoffer Krabbe.

Det är så klart en nöjd Kristoffer Krabbe som berättar om lördagens seger, som var GBK:s åttonde raka i årets seriespel.

– Det var väl ingen kanonlag vi mötte precis, och dessutom var planen väldigt svårspelad i går. Det var nära in i det sista att vi flyttade matchen till Alströmer, och i vissa situationer var det faktiskt rena parodin, säger Krabbe om vätan på Gerdskenvallen.

Det var dock underlaget som till viss del hjälpte honom till sitt första mål. En passning av Elvir Ramadani stannade upp i det blöta underlaget vilket anfallaren utnyttjade och satte dit 1-0.

– Jag kände lite press nu när jag fick chansen så det var skönt med en sån start. Sen efter det rullade det bara på.

Krabbe gjorde både 2-0 och 3-0 i första halvlek, och GBK vann till slut matchen med 4-1 efter att Simon Preissler nätat i slutminuterna.

– Det känns som jag tog chansen nu när jag fick den och det var både roligt och skönt. Sen är det inte säkert att jag får starta nästa match ändå för vi har en väldigt bra konkurrens i laget. Men det är bara att fortsätta jobba hårt på träningarna så får man se hur långt det räcker. Jag tror det är därför vi är så starka i år, vi har stenhårda träningar där alla kämpar för sin plats. I vissa matcher känns det som vi hade kunnat ställa upp med ett halvt B-lag och ändå vinna för vi haren bred och stark trupp, säger Kristoffer Krabbe.

Övriga lördagsmatcher
Holmalund – Sil 4-0
Mål: Sofia Andersson 2, Elin Johansson, Anna Scavo.

Östadkulle – Kabel Åttio/Dalsjöfors/Målsryd 6-1
Mål: Johanna Lövebrant 3, Julia Tärnqvist 2, Alice Olausson.

Lämna en kommentar