ANNONS:
ANNONS:

Krille ska opereras – framtiden oviss

Kristoffer Holmén inleder försäsongen med sitt Annelund i morgon. Men i vilken omfattning han själv kommer delta under 2017 är oklart.
– Jag väntar på en höftoperation, säger AIF-tränaren.

För första gången sedan man slutade träna på grus kan Annelunds IF nu köra en försäsongen på hemmaplan. Detta då konstgräsplanen på Mörlanda Sportcenter stod klar förra året.

– Den är helt klar och HSK började träna redan förra veckan. Det var på tiden att vi fick en plan i Herrljunga kommun, och vi sparar ju en timme per träning nu när vi inte behöver åka till Vårgårda, säger Krille Holmén.

AIF-tränarens framtid på fotbollsplanen är dock oviss. Han har fått en remiss på höftoperation, och väntar nu på att lägga upp sig på operationsbordet.

– Jag har haft ont i över ett år nu. Det är inte bara i fotbollen, utan även på jobbet och på nätterna är det svårt att sova. Så jag hoppas att jag får en tid så snart som möjligt.

Rehabiliteringstiden är gissningsvis en handfull månader, och Krille säger att han inte vet hur hans egen fotbollsframtid ser ut.

– Man måste ju sikta på en comeback för att orka ta sig igenom all rehab. Men jag känner väl att jag inte har många år kvar och det är inte hela världen att den här säsongen försvinner. Sen får vi se hur det blir, jag tänker inte så långt i framtiden just nu.

Tränarstaben består i dag även av Stefan Sjöberg, samt att Daniel Holmén kommer hjälpa till runt matcherna. Eventuellt ska ett namn till ytterligare, men det blir inte Rikard Jakobsson som har tackat nej till en tränarroll.

– Vi ville gärna ha med Rikard i staben men han hinner inte för sitt jobb. Han är en härlig karaktär som alltid ger allting och även drar med sig resten av gänget. Nu har han sagt att han ska försöka träna lite, men vi får se i vilken utsträckning det blir.

En annan nyhet i Annelund är att man i år kommer samarbeta med grannklubben Ods FF om ett lag i seriespel. Det gör att Annelund likt 2016 har tre seniorlag i seriespel, fast nu är även Od med på ett hörn.

– De ska vara med och träna en gång i veckan så har vi ett lag ihop. Det blir en kanonlösning för båda klubbarna tror jag, säger Krille Holmén.

Lämna en kommentar